Belkayalı ve Kutörenli Hemşerileriyle Kucaklaştılar

,

06-05-2023 05:55:51

Belkayalı ve Kutörenli Hemşerileriyle Kucaklaştılar

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Milletvekili Adayı Bilal Yiğit ve Belediye Meclis Üyeleri Belkaya’da Cuma namazının ardından hemşerileriyle buluştu ve esnaf ziyaretinde bulundular.

Daha sonrasında Kutören Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Oprukçu ve Milliyetçi Hareket Partisi heyeti burada da hemşerileriyle bir araya geldiler.

“KAPIMIZIN, GÖNLÜMÜZÜN AÇIK OLDUĞUNU HEPİNİZ BİLİRSİNİZ”

Belkayalı ve Kutörenli hemşerilerine hitap eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Rabbim, hepimizi rahmetinden emin, lütfuna mazhar olanlardan eylesin. Yıllardır size hizmet andımız var. Kapımızın, gönlümüzün açık olduğunu hepiniz bilirsiniz. Rutin hizmetlerimizin yanı sıra Asrın felaketi olarak adlandırılan bir deprem felaketi yaşadık. Belkaya’da depremde hasar gören iki evi yaptırıyoruz, biri bitti, diğerinin de sıvası kaldı. Arkasından minarelerimizin ahramları hasar gördü, Yeni Cami’nin minaresini hemen yaptık, eski camide de iskeleyi kurduk, zemin etüdü yaptırılması gerektiği için durdurduk, hafta içinde onu da çözecek, inşallah o camimizi de yapacağız. Kutören Mahallemizde de ufak tefek hasarlarda destek oluyoruz” şeklinde konuştu.

“DİBİ GÖRÜNMEYEN KUYUYLA NE İŞİNİZ OLUR”

Daha sonra Başkan Oprukçu: “Biz varlığını Türk varlığına armağan etmiş insanlarız. Türk Milleti olarak evelallah Hak Teala’nın huzurunda diz çökeriz, onun dışında diz çöken zaten bizim milletimiz olamaz. 14 Mayıs Türkiye’nin mukadderatının tayin edileceği bir gün, seçimin yapılacağı ve Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ikinci yüzyılını teminat altına alacağı bir seçim. Nasıl Şehri Emin sıfatını bana kazandırdıysanız, inandınız, güvendiyseniz ülkemizin ikinci yüzyılını teminat altına alacak Cumhurbaşkanı’nı da sizler seçeceksiniz. Şimdi inandığınız, güvendiğiniz, denediğiniz, defalarca gördüğünüz biri varken dibi görünmeyen kuyuyla ne işiniz olur. Benim olmaz, biliyorum ki sizin de olmaz” ifadelerini kullandı.

“DEVLET BAHÇELİ BEY TERCİHİNİ TERÖRÜN BİTİRİLMESİNDEN, VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNDEN, MİLLETİN HUZUR VE REFAHINDAN YANA KULLANDI”

Oprukçu; “Sevgili hemşerilerim, Sayın Cumhurbaşkanımıza omuz vermeye var mıyız? Bir de bu ülkenin, milletin kara sevdalıları var. Onların hepsi Milliyetçi Hareket’te Milliyetçi Hareket’e de omuz vermeyi unutmamak lazım. Devlet Bahçeli Bey tercihini terörün bitirilmesinden, vatanın bölünmez bütünlüğünden, milletin huzur ve refahından yana kullandı. Sayın Genel Başkanımız Tayyip Erdoğan Bey’e omuz verdi, destek verdi onun içindir ki o FETÖ terörünün önü kesildi, kalkışması sonlandırıldı, bitirildi” ifadeleriyle hemşerilerine seslendi.