Esnaftan Sevencan’a tam destek

,

01-05-2023 12:33:20

Esnaftan Sevencan’a tam destek

AK Parti Konya Milletvekili adayı Av. Burhanettin Sevencan yeni sanayi sitesi ve marangozlar sanayi sitesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafa ‘hayırlı işler’ dileğinde bulunan Sevencan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde esnaf ve işçilerin bayramını kutladı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Konya Milletvekili adayı Av. Burhanettin Sevencan sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Sanayi Sitesi ve Marangozlar Sitesini ziyaret eden Sevencan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde esnaf ve işçilerin bayramlarını tebrik etti. Milletvekili adayı Sevencan, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

“HALKIMIZLA OMUZ OMUZA, GÖNÜL GÖNÜLE DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ”

Esnafla karşılıklı fikir alışverişinin yapan AK Parti Konya Milletvekili adayı Av. Burhanettin Sevencan, “Ereğli’yi sokak sokak geziyoruz. Şahsıma ve partime gösterilen ilgi ve alaka beni çok mutlu etti. Halkımızla omuz omuza, gönül gönüle dayanışma içerisindeyiz. Bu dayanışma 14 Mayıs’ta sandığa da yansıyacak. İnşallah Ereğlimiz, Konyamız ve Türkiye’miz için bir nefer olacak ‘Türkiye Yüzyılı’nda milletimize yakışan hizmetleri üreteceğiz” dedi.

Çalışanlarla tek tek sohbet eden Sevencan, yapılacak olan yeni projeler ve çalışmalar hakkında sanayi esnafını bilgilendirerek oylarına talip olduklarını ifade etti. 

Sanayi ve marangozlar esnafı ise, 20 yıldır süren istikrarın devamı ve Türkiye Yüzyılının inşası için tercihlerini AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yana yapacaklarını söylediler.