GALİBİYET PRİMİ MHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNDEN

,

30-01-2023 05:01:26

Beta Trafo Ereğlispor’un, Sarayönü Belediyespor’u 1- 0 yendiği maçın galibiyet primini MHP’nin Belediye Meclis üyeleri Melih Ayata ve Mahmut Altınkaya’dan geldi.

Beta Trafo Ereğlispor da galibiyet primlerinin soyunma odasında dağıtılma kültürü devam ediyor. Daha önce birçok maçta soyunma odasında futbolcuların teri bile kurumadan primini dağıtan Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, Sarayönü Belediyespor maçında da geleneği sürdürdü.

Yıllar sonra ilke imza atarak Sarayönü Belediyespor’u yenen Beta Trafo Ereğlispor’un galibiyet primlerini MHP’nin Belediye Meclis üyeleri Melih Ayata ve Mahmut Altınkaya üstlendi. 

Melih Ayata galibiyet primi için hazırladığı 100 bin lirayı soyunma odasında futbolculara dağıtırken, Mahmut Altınkaya da 50 bin liralık primi üstlenerek futbolculara dağıtacak. 

Soyunma odasında prim dağıtan Melih Ayata, galibiyetten dolayı takımı kutlayarak böyle galibiyetlerin gelmesiyle primlerin devam edeceğini kaydetti. 

Kulüp Başkanı Bilgin Kamış da prim dolayısıyla Melih Ayata ve Mahmut Altınkaya’ya teşekkür ederek, Ereğli’de ki iş insanlarına bu durumun örnek olması gerektiğinin altını çizdi.