Özdemir aday adaylığını açıkladı

,

29-03-2023 12:58:34

Özdemir aday adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Ekrem Özdemir MHP Ereğli İlçe Teşkilat binasında basın toplantısı düzenledi.
MHP İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları ve partililerin katılımıyla gerçekleşen programda açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, İl Kongre Üyesi olan Ekrem Özdemir'in aday adaylığının hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Kendisinin partimize yaptığı katkılara teşekkür ediyorum” dedi.
Yılmaz, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ereğli ziyaretini 'gelmiş olmak için gelmiş' diye değerlendirerek, “200 bin nüfuslu 'Ereğli'ye kasaba, Konya'ya ülke' dedi. Bu tür konuşmalar olabilir. Ancak benim eleştirim Ereğli'ye hiçbir söz vermemesidir. Ereğli'den Kılıçdaroğlu'na ekmek çıkmaz. Burası CHP'nin değil MHP'nin kalesidir. Bunu da sandıkta göstereceğiz. Cumhur İttifakı bu seçimde alnının akıyla çıkacaktır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Ekrem Özdemir ise, “Ben bu hareketin neferiyim. Ülkü Ocaklı, MHP'li olmak ayrıcalıktır, ayrı bir kişiliktir ayrı bir vasıftır. Bu camiada olmak benim için onur ve şereftir” diye konuştu.
“Bu davanın sevdalısıyız” diyen Özdemiroğlu, 50 yıldır bu camiaya hizmet ettiğini vurguladı. 
Türkiye Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden bir tanesine girdiklerini kaydeden Özdemir, “Vatandaşın kafası karışık. Ama biz sokakta olacağız. Onlara neden Cumhur İttifakına oy vermeleri gerektiğini anlatacağız. Bugün ekonomik kriz var. Ama ondan önemlisi bu vatanı bir parçalatırsak asla geri dönemeyeceğimiz bir sürece gireriz. Millet ittifakında bugün masada ne pazarlıklar yapılıyor. İşte bu pazarlıkları bozacak olan ülkücülerdir. Ülkücüler mutlaka ama mutlaka bu ülkeyi yönetmelidir” şeklinde konuştu.